Alracon BV - Specialist in ramen en deuren van Aluminium en PVC

Over Alracon BV

Uw partner voor ramen en deuren in aluminium / PVCIn 1994 werd Alracon ramen en deuren opgericht door Albert Christis. Heel hard werken, kennis doorgeven aan zijn team en geen enkele uitdaging uit de weg gaan; dat zijn enkele van Albert's kernwaarden. Het verbaasde dan ook niemand dat Alracon door de jaren heen een constante groei kende. In 2000 deed dochter Mieke haar intrede in het bedrijf. Alracon is vandaag uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met een team van meer dan 20 gemotiveerde medewerkers waar Albert en Mieke zich dagelijks graag bij toevoegen.

Alracon ramen en deuren garandeert u kwaliteit op maat, snelle leverings- en plaatsingstermijnen en een correcte servicedienst. Het vakkundig personeel beschikt over een modern machinepark om alles op maat te fabriceren. De monteurs in vast dienstverband hebben alle middelen en vakkennis in huis om het buitenschrijnwerk te plaatsen. Zo werd er onlangs geïnvesteerd in een tweede vrachtwagen met kraan, spider en extra glaszuigers.


Als partner van Schüco en Aliplast is Alracon dan ook zeer trots om deze producten van topkwaliteit te mogen verwerken. Particuliere woningbouw, renovaties, appartementen, industriebouw,… bij Alracon kan u voor alles terecht.

 Direct offerte aanvragen

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteitszorg evolueert, zowel commerciële, administratieve, technische als veiligheidsaangelegenheden zijn bij Alracon gekoppeld aan strenge management-discipline.

De kwaliteitsproducten van Alracon voldoen dan ook aan alle normen en eisen.

Advies op maat en gratis prijsofferte

Een gedetailleerde offerte, bouwbegeleiding op de werf of besprekingen in de eigen toonzaal met of zonder architect.

Bij opmetingen samen met de klant en de daaropvolgende besprekingen blijkt alweer de betrokkenheid van Alracon bij het project.

Alracon laat u kennismaken met alle opties die het brede assortiment u te bieden heeft!


Geselecteerde kwaliteitsproducten

In het atelier, met de modernste machines, vormt een team van meer dan 20 medewerkers de best geselecteerde producten om tot hoogstaande eindproducten.

Met name profielen van het merk SCHÜCO en ALIPLAST en glas van het merk SAINT-GOBAIN, in combinatie met kwalitatieve toebehoren. Dit op maat en volgens de eisen van de klant.

Vakkundige plaatsers

Alracon werkt behalve voor particulieren – zowel nieuwbouw als renovatie – ook aan appartementen, industriebouw en andere grote projecten.

De vakkundige plaatsers zorgen telkens voor een afwerking naar tevredenheid van klanten en architecten. De eigen plaatsers, met een jarenlange ervaring, beschikken
over de modernste plaatsing- en hijsmaterialen, die het mogelijk maken om alles volgens normen en besprekingen uit te voeren.
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven