Alracon BVBA

UW PARTNER VOOR RAMEN EN DEUREN IN PVC EN ALUMINIUM


Sinds 1994 werkt zaakvoerder Albert Christis aan een beleid dat beantwoordt aan de strengste kwaliteitsnormen en eisen om bij zijn klanten het door hen gevraagde en perfecte product te leveren en te plaatsen. Alracon is een bedrijf met uitstraling, waarbij alle medewerkers de krachten bundelen en rechtstreeks of onrechtstreeks samenwerken met en voor de klanten.

Kwaliteit en veiligheid staan centraal

Kwaliteitszorg evolueert, zowel commerciële, admini-stratieve, technische als veiligheidsaangelegenheden zijn bij Alracon gekoppeld aan strenge management-discipline. “Gelukkig heb ik al jaren de medewerking van ervaren en trouwe medewerkers,” vertelt zaak-voerder Albert. Zij vormen een serieuze aanwinst, die er zeker mee voor heeft gezorgd dat onze zaak is uitgegroeid tot een gevestigde vaste waarde binnen de ramenbranche.”

Advies op maat en gratis prijsofferte

Een gedetailleerde offerte, bouwbegeleiding op de werf of besprekingen in de eigen toonzaal met of zonder architect. Bij opmetingen samen met de klant en de daaropvolgende besprekingen blijkt alweer de betrokkenheid van Alracon bij het project. Wij laten u kennismaken met alle opties die ons brede assortiment u te bieden heeft. Dit levert u gegarandeerd veel inspiratie op!

Bekijk een aantal referenties

Geselecteerde kwaliteitsproducten

In ons atelier met de modernste machines vormt een team van 20 medewerkers de beste door ons geselecteerde producten, met name profielen van het merk SCHÜCO en glas van het merk SAINT-GOBAIN, in combinatie met kwalitatieve toebehoren, om tot hoogstaande eindproducten. Dat doen we op maat en volgens de eisen van de klant. Ja, een team van 20 medewerkers, want zo noemt Albert zijn personeel… En daar sluit hij zich als medewerker elke dag graag bij aan.

Vakkundige plaatsers

Alracon werkt behalve voor particulieren – zowel nieuwbouw als renovatie – ook aan appartementen en grote projecten, zoals ‘De Bottelarij’ in Hoegaarden, de rusthuizen van Bocholt, Aarschot en Zoutleeuw en tal van andere industriële hallen en kantoren in België, Nederland en Duitsland. “Onze vakkundige plaatsers zorgen telkens voor een afwerking naar tevredenheid van de klanten en architecten. Onze eigen plaatsers, met een jarenlange ervaring, beschikken over de modernste plaatsing- en hijsmaterialen, die het mogelijk maken om ook hier alles volgens de normen en besprekingen uit te voeren,” besluit Albert Christis.


ALRACON RAMEN EN DEUREN

Op het gebied van energiebesparing, comfort, veiligheid en design verdient uw woning het allerbeste. Dit geldt natuurlijk ook voor uw ramen en deuren. Er is maar één toonaangevende producent die deze vier pijlers intelligent weet te combineren. Niet voor niets is Schüco de nummer één. Een bezoek aan onze showroom is een belevenis op zich. Hier ontdekt u de klasse van onze hoogwaardige, energiebesparende oplossingen. Wij laten u kennismaken met alle opties die ons brede assortiment u te bieden heeft. Dit levert u gegarandeerd veel inspiratie op!

referenties

Onze klanten aan het woord


  • Een top team! Van offerte tot afwerking alles is vlot verlopen. Kwaliteits producten en zorgvuldigheid van plaatsing samen is een combinatie wat je vindt bij Alracon.

    • Magalie Tuytschaever
  • Zeer bekwame mensen die meedenken!

    • Filip Kennis
  • Kwaliteitsproducten en een perfecte service van A tot Z. Daarnaast zijn wij ook zeer tevreden over de plaatsing!

    • Mark van den Bosch

Nieuws

Laatste nieuws en informatie


Vakantie Alracon

We zijn met verlof van 20 juli tot en met 10 augustus. […]

Plaatser buitenschrijnwerk

Functieomschrijving: je plaatst aluminium en pvc ramen, deuren en toebehoren voor particuliere […]

Rufus en Skip

Veiligheid – wat er ook komt. Of wie. Maak hier kennis met […]